وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو :

استفاده از خمیر مرغ آزاد نشده است / شرکت های تولیدکننده خمیر مرغ کماکان با ممنوعیت تولید روبرو هستند

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شرکت هایی که قبلا خمیر مرغ را تولید و بسته بندی می کردند و به شرکت های تولیدکننده سوسیس و کالباس می فروختند، کماکان با ممنوعیت روبرو هستند.

دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو ، با بیان این مطلب گفت: طبق توافق سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد،تنها شرکت های تولید کننده سوسیس و کالباس که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند، مجازند از این خط برای جدا کردن گوشت مرغ از قطعات استخوان استفاده کنند، تا گوشت مرغ را برای تولید فرآورده های سوسیس و کالباس خود به کارببرند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه این دستگاه به شکل غیر معمول استفاده شده و تنظیمات درجه در سرعت و شدت جداسازی گوشت، تغییر کند، امکان دارد، قطعات غیرگوشتی از جمله استخوان نیز خرد شده و مخلوط شود. بنابراین با استفاده از خمیر مرغ مخالفت کردیم و هنوز هم مخالف هستیم چراکه امکان سنجیدن صحت و سلامت آن وجود ندارد.

 

نسخه چاپي ارسال به دوست

دوشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٦ - ١٤:٥٦ / شماره خبر: ١٦٢٤٦٥ / تعداد نمايش: 1016

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج