وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد:

انجام 6 هزار مورد کلرسنجی آب در مناطق زلزله زده / جلوگیری از توزیع بیش از 13 تن مواد غذایی ناسالم در مناطق زلزله زده


مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه منابع تامین آب در شهرستانهای سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی پس از وقوع زلزله مشکلاتی داشت، افزود: تامین و توزیع آب در مناطق زلزله زده با نظارت کارشناسان بهداشتی این دانشگاه انجام شد و آب این مناطق در شهرستان اسلام آباد و زمان توزیع آب، کنترل شد.

 

مهندس امیر کرمی در گفتگو با خبرنگار وبدا، اظهار داشت: آب آشامیدنی در تانکرها از نظر پارامترهای بهداشتی از جمله کدورت سنجی، کلر سنجی و نمونه برداری میکروبی کنترل شد و تا کنون بیش از 1500 مورد کنترل و بازرسی از منابع سیار و ثابت آب آشامیدنی توسط کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شده است.

 

وی با اشاره به انجام 6 هزار مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی، تصریح کرد: روزهای نخست وقوع زلزله، آب آشامیدنی به وسیله تانکر از شهرستان اسلام آباد غرب به مناطق زلزله زده ارسال می شد که خوشبختانه 70 تانکر آب رسانی کنترل و در زمان بارگیری کلرسنجی می شد اما به دلیل طی کردن مسافت 80 کیلومتری، در مقصد نیز کلرسنجی انجام می شد و 70 هزار متر مربع آب در مقصد به دلیل کافی نبودن مقدار کلر استاندارد، سالم سازی شد.

 

مهندس کرمی گفت: با توجه به وقوع زلزله و چند صد پس لرزه، سنجش کدورت آب، بسیار مهم و اساسی بود که بیش از 700 مورد کدورت سنجی آب آشامیدنی انجام شد و در مواردی که آب آشامیدنی از نظر کدورت، مشکلی داشت و آب شبکه وصل نمی شد، با نصب بنر و اطلاع رسانی، توصیه می کردیم که آب فقط برای استحمام و شستشو مناسب است.

 

مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: به منظور سنجش سلامت آب و پیشگیری از بروز بیماری های ناقله از آب، بیش از 650 مورد نمونه برداری میکروبی از آب با کمک آب و فاضلاب شهری و روستایی در مناطق زلزله زده انجام شد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تامین سلامت غذا در روزهای اول وقوع زلزله به علت تعدد ارگانهای توزیع کننده غذا و تامین غذا از سوی کمک های مردمی با مشکل روبرو بود، اظهار داشت: از ده روز گذشته که نظام مراقبت های بهداشتی در مناطق زلزله زده فعال و آشپزخانه هایی برای پخت غذا مشخص شده است، بازرسان بهداشت محیط از توزیع بیش از 13 تن مواد غذایی ناسالم جلوگیری کرده اند.

 

مهندس کرمی یادآور شد: نان، کنسرو و سایر اقلام غذایی که تاریخ مصرف آنها گذشته بود از جمله مواردی بودند که از توزیع آنها جلوگیری شد.

 

وی در پایان افزود: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، بیش از 800 مورد نظارت بر مراکز پخت و عرضه مواد غذایی را انجام دادند./206

نسخه چاپي ارسال به دوست

يکشنبه ١٢ آذر ١٣٩٦ - ١٦:٢٩ / شماره خبر: ١٦٩٦٨٧ / تعداد نمايش: 726

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج